Når det kommer til sponsormidler og økonomi så er det mange som kjemper om de samme pengene, og for Øksnes Tennisklubb var konseptet Kraft til idretten med produktet idrettsstrøm akkurat hva de trengte.

Postet 17.03.2015

Det koster å drifte en hall og klubben så muligheter til å skaffe årlige midler til drift og vedlikehold av hallen via Kraft til idretten. Bare en uke etter at de gikk i gang har klubben 32 støttespillere som har bestilt idrettsstrøm med støtte til Øksnes Tennisklubb. I tillegg venter en bonus på 20 000 kroner hvis de klarer å skaffe 100 støttespillere, som igjen vil kunne gi en årlig idrettsstøtte på 20-25 000 kroner.

Klubben har egen hall med en bane og en utebane lokalisert i Alsvåg. Hallen er isolert og oppvarmet. Der er også to garderober med dusjmuligheter, samt toaletter og kjøkken. Hallen stod ferdig i 2008 og det ble lagt ned utallige dugnadstimer av engasjerte medlemmer.

Er du engasjert i den daglige driften av din klubb og ønsker å vite mer om konseptet så er det bare å ta kontakt med oss i Kraft til idretten!

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...