– Det er litt morsomt at min datters oldemor støtter sitt oldebarn ved å kjøpe Idrettsstrøm med støtte til Svolvær IL, Mor Ingrid i Narvik er 90 år! Men alle må ha strøm, og det er ingen grenser for hvem som kan kjøpe idrettsstrøm.

Postet 17.03.2015

Svolvær Idrettslag (SIL) har på noen få måneder oppnådd gode resultater gjennom konseptet Kraft til idretten. 150 Støttespillere gir ca. 35 000 kroner i årlig i idrettsstøtte. Det er gode penger for idrettslaget!

Fra å ha tilnærmet null støttespillere for noen måneder siden, har SIL nå 150 som enten er, eller snart vil bli, støttespillere. Dette bringer dem helt i toppen blant de idrettslagene som er aktive med Kraft til idretten.

– Det er lagt ned en solid jobb for å få med så mange støttespillere som mulig, både bedrifter og privatkunder. I SIL har v gjort det slik slik at der er håndballgruppa som mottar idrettsstøtten, og det er vi svært tilfreds med, sier Geir Rishaug, en av ildsjelene blant foreldrene.

– Det er litt morsomt at min datters oldemor støtter sitt oldebarn ved å kjøpe Idrettsstrøm med støtte til Svolvær IL, fortsetter Rishaug. – Mor Ingrid i Narvik er 90 år! Men alle må ha strøm, og det er ingen grenser for hvem som kan kjøpe idrettsstrøm. Vi tilbyr idrettsstrøm til nær familie og alle andre som kan tenkes å være interessert. De fleste takker ja og vil støtte det lokale idrettslaget. Samtidig snakker vi jo om en gunstig strømavtale!

Geir Rishaug og SIL har ingen planer om å gi seg med rekrutteringen, og har som mål at SIL skal bli beste klubb i antall støttespillere.– Vi ligger allerede godt an, men skal fortsatt stå på videre. Nøkkelen ligger i å få mange involvert og få alle til å se verdien i at idrettsstøtten kommer hvert år. Å jobbe med idrettsstrøm skiller seg fra mange andre inntektsbringende aktiviteter, aktiviteter som vi må dra i gang hvert eneste år. Så lenge idrettsstrømkunden er fornøyd, er dette «recurring money». Og hvorfor skulle noen bli misfornøyd med idrettsstrøm, det er jo en av landets beste strømavtaler, sier Rishaug – og legger til:

– Selv om jeg har vært pådriver og landet mange signeringer, er det viktig å få frem at vi ikke ville vært der vi er i dag uten alle de gode medspillere som har gjort en fantastisk jobb for å oppnå så mange støttespillere som vi har.

Ønsker du å støtte Svolvær IL og få en bedre strømavtale, klikk her!

***

Kraft til idretten er stolte av den innsatsen Svolvær Idrettslag har lagt ned, og ønske lykke til videre i arbeidet med å skaffe flere støttespillere! Dette er en innsats SIL vil nyte godt av i mange år fremover.

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...