Ta en prissjekk

Ta en prissjekk

Ta bilde av strømregningen fra din nåværende strømleverandør med smarttelefonen din, send bildet til prissjekk@krafttilidretten.no og finn ut hvor mye du kan spare. Les mer under om hvordan du gjør det.

Postet 05.10.2015

Vi ser at Idrettsstrøm lønner seg for nesten alle. Send oss regningen din og vi sjekker din besparelse!

Pr. 11.01.2016 har prissjekken vist at 85% får en bedre strømavtale ved å bytte til Idrettsstrøm!!!

Idrettsstrøm formidles etter samme prinsipp som store industriselskap handler kraft: Gjennom aktiv forvaltning på kraftbørsen. Slik skal vi skaffe Idrettsstrøm til priser som både gir støtte til idrettslagene og en billigere strømregning. Statistikk viser nå at hele 85% av de som har tatt prissjekken ville fått en billigere strømavtale

Sidene prisen er flytende og fastsettes etterskuddsvis hver måned, må nivået måles mot historiske priser for å avgjøre om det vil lønne seg for deg. Dette mener vi er den beste dokumentasjonen på om Idrettsstrøm er en god strømavtale eller ei.

La oss derfor sammenlikne din avtale med Idrettsstrøm, før du bytter
Det gjør du ved å ta et bilde av regningen fra din nåværende strømleverandør med smarttelefonen din. Send bildet til prissjekk@krafttilidretten.no, og så gir vi svar om Idrettsstrøm er bedre eller dårligere enn avtalen du har i dag. Din måling vil inngå i vår statistikk.

Slik gjør du
Bildet må inkludere både ditt navn og adresse, samt selve utregningen av pris, slik bildet viser over. Dersom du ikke ønsker å vise hvilken strømleverandør du benytter i dag, kan du utelate navn og logo på eksisterende strømleverandør på bildet du sender. Send bildet til prissjekk@krafttilidretten.no 

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...