50 års jubilant med mange støttespillere på Idrettsstrøm

50 års jubilant med mange støttespillere på Idrettsstrøm

20. oktober feirer IL Blest 50 årsjubileum i den nye Blesthallen på Bøstad på Vestvågøy i Lofoten. Feiringen går av stabelen samme dag som det nyopprettete herrelaget i håndball skal i aksjon mot Ankenes i sin egen storstue på Bøstad.

Postet 20.10.2018

Det veldrevne idrettslaget fra bygda Borge, mellom Leknes og Svolvær ble stiftet 24. november 1968 og har i dag rundt 200 medlemmer. Idrettslaget har både idrettshall, lysløype og kunstgressbane. At det jobbes godt i klubben og at det er mulig å hevde seg selv på mindre steder er håndballjentene til Blest et lysende eksempel på. Blest Jenter-14 ble nemlig regionmester i Tromsø da de vant NNM-finalen mot hjemmelaget i «Nordens Paris» i april i år.

Det er ikke bare på det sportslige plan klubben har suksess. Idrettslaget har god økonomi, og en av flere gode grunner til det er de rundt 160 støttespillerne (private og bedrifter) som støtter klubben gjennom Kraft til idretten. Hele 133 113,- kroner har strømmet inn til idrettslaget via strømregningene til støttespillerne, og hittil i år har idrettsstrøm generert 48 180,-til IL Blest.

Kraft til idretten gratulerer jubilanten så mye med 50 årsdagen og ønsker lykke til med fremtiden.