Aktiv mot kreft – suksess med Idrettsstrøm

Aktiv mot kreft – suksess med Idrettsstrøm

Støtt Aktiv mot kreft gjennom din strømavtale - velg Idrettsstrøm!

Postet 13.05.2020
- Vi er glade for at så mange har valgt å støtte oss over strømregningen sin. Kraft til idretten ser vi på som en fantastisk mulighet til å motta regelmessige midler til arbeidet vi gjør. Strøm må man jo betale for uansett, og Idrettsstrøm tilbyr en god avtale for kunden samtidig som de selv kan velge hvem de ønsker å støtte, sier medstifter og daglig leder i Aktiv mot kreft Helle Aanesen.

360 støtter Aktiv mot kreft gjennom Idrettsstrøm
Aktiv mot kreft ble stiftet i 2002 av Grete Waitz og Helle Aanesen. Deres mål er at kreftpasienter skal få muligheten til å trene allerede fra den dagen de får vite om sin kreftdiagnose. Dette fordi forskning viser at pasientenes fysiske form ser ut til å spille en rolle i hvor godt man tåler kreftbehandlingen, – og det er aldri for sent å begynne å trene. Derfor etablerer de treningssentrene (Pusterom) for kreftpasienter på norske sykehus. På Pusterommene får kreftpasientene kyndig treningsveiledning av fagpersoner, i et sosialt og trivelig miljø, under og etter behandling. Det er også en møteplass og sosial arena for pasienter i samme situasjon.

Aktiv mot kreft støtter også forskning på effekten av fysisk aktivitet og kreft og utdanner AKTIVinstruktører i samarbeid med Norges Idrettshøgskole og Oslo universitetssykehus. Stiftelsen jobber også internasjonalt, i USA og Etiopia.

- Vi er opptatt av at alle skal få nyte godene av trening og idrett, sier konseptansvarlig i Polar Kraft Morten Stormo. Aktiv mot kreft tilbyr idrett til en helt annen gruppe enn idrettslagene vi er vant til å samarbeide med og dette ser vi på som veldig positivt for konseptet Kraft til idretten!

- Det at noen fanger opp denne gruppen og tilbyr et spesialtilpasset opplegg er fantastisk, legger hovedambassadør Tom Stiansen til.

 Hvis du ønsker å støtte Aktiv mot kreft igjennom strømregningen din kan du klikke HER

 

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...