Aldri har valget av idrettsklubb vært enklere

Aldri har valget av idrettsklubb vært enklere

Da kjøttbedriften Lundal signerte avtale med Polar Kraft, går også en del av strømregninga tilbake til bygdas idrettslag.

Postet 19.02.2021

- Vi er alle her involvert i idrettslaget på et eller annet vis, så det var et enkelt valg, forteller Tor Olav Lundal,  medeier i Lundal og styreleder i Skjerstad IL.

For i nabobygdene Skjerstad og Breivik er det nemlig ikke mer enn drøyt 200 fastboende. Og kun ett idrettslag. Til gjengjeld er idrettslaget også selve limet i lokalbefolkningen.

- Vi driver med blant annet fotball, ski og barneidrett. Vi har en flott kunstgressbane og lysløype i bygda. Frem til for et par år siden hadde vi også både seniorlag og aldersbestemt fotball. I år har vi ikke påmeldt lag, men det håper vi å snu, sier styrelederen i Skjerstad IL.

For bedriften Lundal er det viktig med et aktivt idrettslag som er med å skape en møteplass for både barn og voksne i bygda.

Lundal etablerte seg med produksjon i Breivik i 1983 og har siden den gang vært en hjørnesteinsbedrift i bygda, spesielt kjent for sine produkter som karbonader, kjøttkaker, og pinnekjøtt.

- Vi er en liten bedrift, med 5-6 ansatte. Alle bor her og trives godt med det. Vi har støttet idrettslaget i forskjellig grad over flere år og synes tilbudet om idrettsstrøm passet godt for oss. Om andre ønsker å gjøre det samme så er det helt supert.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om Idrettsstrøm:

Morten Stormo
Tlf 476 64 555

morten.stormo@polarkraft.no