Ambassadøren i Billefjord

Ambassadøren i Billefjord

Han forteller om oss på messer. Han holder foredrag om oss til andre klubber. Han har bidratt til å få 100 støttespillere til et idrettslag i en bygd hvor det kun bor rundt 90 innbyggere. Ørjan Langsholt fra Billefjord IL i Porsanger er en av Kraft til Idrettens ivrigste ambassadører.

Postet 29.06.2018
Det er ikke mer enn 5 år siden Langsholt var med å blåse nytt liv i Billefjord IL, etter at klubben hadde ligget brakk i nesten 10 år. Siden 2013 har han sammen med andre initiativtakere drevet fram et mangfoldig idrettslag med fotball, innebandy, badminton, kajakk og ski på menyen. Sånt er det bare ildsjeler som får til.

 - Målet og drivkraften har vært å skape en sosial arena og naturlig samlingspunkt i bygda vår. Flere tilbud, skaper økt trivsel og bolyst, mener Langsholt.

Ved siden av å jobbe iherdig for å få nye og flere støttespillere til egen klubb, er han også opptatt av at klubbene rundt ser denne fantastiske muligheten via Kraft til idretten.
- For meg er det viktig at mest mulig penger blir igjen i lokalsamfunnene rundt oss. Livskraftige idrettslag i nabobygdene våre betyr et større samlet idrettsmiljø, mer entusiasme og flere og matche seg mot, sier Langsholt.

Siden han stod på sin første snøscootermesse å fortalte om Kraft til idretten i 2016, har Langsholt og resten av ambassadørene i Billefjord IL, fått en støttespillerskare som for 2018 vil gi dem ca 30.000 kroner. At de har fått til mye på kort tid, stopper dem ikke i å planlegge og drømme videre.
Målet er å øke antall støttespillere til 300 i løpet av 2019. Ved siden av å være representert på ulike messer, vil både sosiale medier og lokale møter være viktige arenaer for å få skaffe flere støttespillere til klubben.

Og planene for hvordan mer penger skal brukes er allerede klare. - Vi ser på muligheten rundt oppstart av orientering. Vi drømmer om et lite klubbhus med toalettfasiliteter ved fotballbanen vår som ligger rundt en kilometer fra vårt eksisterende klubbhus, avslutter den ivrige ambassadøren.

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...