AVIS Bodø med Idrettsstøtte til Bodø Tennisklubb

AVIS Bodø med Idrettsstøtte til Bodø Tennisklubb

Gunnar Pedersen er daglig leder i AVIS i Bodø og har akkurat byttet til Idrettsstrøm. Det gir han mulighet til å støtte Bodø Tennisklubb med kjærkomne midler.

Postet 19.10.2018
- Det er viktig for oss å støtte den lokale breddeidretten, og dette er noe vi har fokus på i AVIS Bodø. I dette tilfellet har vi valgt å støtte Bodø Tennisklubb som gjør et fantastisk arbeid for barn og unge. Tennis er en fin sport man kan ha glede av hele livet, og Bodø tennisklubb har et godt tilbud for alle. De har i de siste årene satset spesielt på unge talenter og også de aller yngste, og det liker vi godt.
Idrettsstrøm leveres av Polar Kraft som tidligere het SKS – Kraftsalg. For hver kWh Avis Bodø bruker går 1 øre i Idrettsstøtte til Bodø Tennisklubb.

- Idrettsstrøm er en god strømavtale og veldig konkurransedyktig på pris, derfor har jeg også byttet strømavtale privat, med støtte til Bodø Tennisklubb. Det er godt å vite at hver gang jeg lader bilen eller skrur på lyset får Bodø Tennisklubb noen kroner og øre direkte i klubbkassa! Sier Gunnar.

- Med idrettsstrøm kan alle bedrifter og privatpersoner velge hvilket idrettslag de ønsker å støtte, og dette gir stabile og forutsigbare inntekter for idrettslagene. Våre kunder støtter lokal breddeidrett over hele Nord-norge, det er vi glad for! Sier Bente Hardy i Polar Kraft i Bodø.