Bedrifter har suksess med Idrettsstrøm

Bedrifter har suksess med Idrettsstrøm

Flere bedrifter velger nå Idrettsstrøm, og i de siste ukene har Kuraas, KOA og Svebjørn Auto valgt å gå over til Idrettsstrøm.

Postet 05.10.2015

I motsetning til Grasrotandelen har Kraft til idretten også muligheten til å knytte bedrifter opp mot Idrettsstrøm. Bedrifter har ofte fokus på å:

- få en lavere strømkostnad
- støtte et lokalt idrettslag
- synliggjøre seg som en samfunnsengasjert bedrift med fokus på lokalmiljøet


Flere bedrifter velger nå Idrettsstrøm, og i de siste ukene har Kuraas, KOA og Svebjørn Auto valgt å gå over til Idrettsstrøm. Vi har spurt daglig leder, Ben Myklevold i Svebjørn Auto AS i Narvik, hva grunnen var til at de valgte Idrettsstrøm fra Kraft til idretten.

- Vi ser hele tiden på muligheten for å få optimale kostnader på våre innkjøp. Strøm er en av flere faktorer som utgjør en stor kostnad for et bilfirma med både service- og salgshall. Når vi i tillegg fikk presentert konseptet Kraft til idretten, var valget enkelt, sier Myklevold

Hva mer ønsker du å få ut av et samarbeid med Kraft til idretten?

- Vår kjernevirksomhet er service og salg mot våre bilkunder og ønsker å ha fokus på dette. Strøm er noe vi bare må ha og da er det viktig med forutsigbare gode leverandører. Vi ønsker at våre kunder skal se at vi, som dem, er bevisst på å legge igjen penger lokalt, og denne gangen til lokale idrettslag. I tillegg er det ingen ulempe at Kraft til idretten er utviklet av et lokalt kraftselskap – Kraftinor AS. Utover dette er selvfølgelig stabilt gode priser på strøm noe vi forutsetter.

Men hvem vil få Idrettstøtten fra dere?

- Vi har vært en bidragsyter mot flere idrettslag lokalt og vi ønsker å fordele Idrettsstøtten mot flere. Denne gangen er det Narvik Ishockeyklubb som får vår støtte, men her vil vi kunne bytte idrettslag etter hvert, avslutter daglig leder Ben Myklevold i Svebjørn Auto.

Bedriftene Kuraas, KOA og Svebjørn Auto, bidrar totalt med over 40.000 kr årlig i støtte til idretten gjennom sitt engasjement hos Kraft til idretten samtidig som de har redusert sine strømkostnader!


Kraft til idretten
er et konsept eid og utviklet av Kraftinor AS