Endelig kunstgress på Holmstad!

Endelig kunstgress på Holmstad!

Postet 01.01.2015

For Nord-Sprint IL så har det vært en hektisk, men også begivenhetsrik høst. For i midten av September så stod nemlig den nye 7er kunstgressbanen ferdig, samt at det ble byttet kunstgress på den 15 år gamle ballbingen. 

- Den totale kostnadsrammen på prosjektene er på ca 900.000 kroner, og dette har vi klart helt uten spillemidler sier Bengt Kristiansen (kasserer i Nord/Sprint IL).

Det er lagt ned utallige dugnadstimer av både store og små, og folk i bygda har stilt opp med både muskler og maskiner. I tillegg så har flere bedrifter i næringslivet bidratt med støtte i form av penger og lån av utstyr/maskiner.

 

Bengt Kristiansen uttaler at klubben alltid har drevet sunt økonomisk, men at man skulle klare å realisere en 7er kunstgressbane uten å motta spillemidler, det hadde han ikke trodd. Han skryter av konseptet Kraft til Idretten og Idrettsstrøm fra Polar Kraft, som han trekker frem som en viktig del i å skaffe nok egenkapital til å gå i gang med prosjektet.

 

- Vi begynte å jobbe med Kraft til idretten og Idrettsstrøm for ca 5 år siden, og vi i styret vedtok at alle midlene skulle øremerkes «prosjekt kunstgress» på Holmstad. Da vi tok en opptelling i sommer så hadde Kraft til idretten og Idrettsstrøm generert ca 150.000 kroner inn i klubbkassen. Dette er på bakgrunn av at 113 personer/bedrifter kjøper Idrettsstrøm og støtter Nord/Sprint IL. I år vil klubben motta ca 30.000 kroner. Dette er penger som vi mottar bare på grunn av at folk som er glad i Nord/Sprint IL har tatt et bevisst valg i forhold til strømavtalen - en genial måte å bidra med midler til klubben i sitt hjerte på. 

 

Han oppfordrer avslutningsvis andre klubber til å teste ut Kraft til idretten. Flere idrettslag opplever sikkert at det ikke alltid er like lett å få tak i sponsormidler. Slik jeg forstår det så er hele tanken til Polar Kraft at kunden skal få bestemme hvor sponsormidlene skal gå.

- Jeg har selv hatt Idrettsstrøm i stikkontakten i 5 år, og jeg er veldig fornøyd, sier Kristiansen med et smil.

Det er en god strømavtale, og at jeg i tillegg kan være med å bidra til aktivitet og anlegg til barn og unge i klubben er jo helt fantastisk!

 

Det lille idrettslaget ligger innerst i vakre Eidsfjorden i Sortland Kommune kanskje mest kjent for fjellet Ræka og det store sildeeventyret på slutten av 1800 tallet. Nå er klubben kjent for å ha realisert den første utendørs kunstgressbanen i Sortland Kommune. 

 

Kraft til idretten ønsker å gratulere Nord/Sprint IL med en fantastisk innsats både med Kraft til idretten og kunstgressbanen!


Bengt Kristiansen, kasserer i Nord/Sprint IL

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...