Halldrømmen styrket - av strømpenger

Halldrømmen styrket - av strømpenger

100.000 kroner i årlig støtte fra Lofoten Vikings strømregning, gir Værøy IL ekstra krefter inn i arbeidet med ny flerbrukshall på øya utenfor Lofotodden.

Postet 23.06.2018
Et stort og kjærkommet bidrag som definitivt vil bli viktig i realiseringen av vår nye idrettshall på fantastiske Værøy, sier en sprudlende sportslig leder i idrettslaget, Tor Fagertun.

Der verdiene skapes
Han roser idrettsstrøm-konseptet og skulle gjerne sett at flere bransjer kom med lignende løsninger. - Det gir viktige synergier der hvor verdiene skapes, og bidrar til at vi kan samle mest mulig av ”Værøy-pengene” innenfor fjellene i lokalsamfunn Et stort og kjærkommet bidrag som definitivt vil bli viktig i realiseringen av vår nye idrettshall på fantastiske Værøy, sier en sprudlende sportslig leder i idrettslaget, Tor Fagertun. Der verdiene skapes Han roser idrettsstrøm-konseptet og skulle gjerne sett at flere bransjer kom med lignende løsninger. - Det gir viktige synergier der hvor verdiene skapes, og bidrar til at vi kan samle mest mulig av ”Værøy-pengene” innenfor fjellene i lokalsamfunnet vårt, sier Fagertun.

Viktig støttespiller
Det var et sterkt ønske om å bidra mer til lokalsamfunnet som gjorde at Lofoten Viking valgte Idrettstrøm fra Polarkraft, og dermed bli en enda viktigere støttespiller til øyas eget idrettslag. En viss form for egeninteresse var det også.
- Ved siden av at hallen vil gi alle våre ansatte bedre fritidstilbud, er idrett og trening også med på å holde arbeiderne våre i form og fri for skader og sykdommer. Den helsemessige gevinsten er noe vi som en stor arbeidsgiver ser meget positivt på, sier daglig leder hos Lofoten Viking og Værøy ILs ubestridte toppscorer gjennom alle tider, Arne Mathisen.

Med på det meste
Fiskeriaktøren han leder er øyas største private arbeidsgiver og definitive hjørnestein, og har i mange år bidratt med midler og ressurser til en rekke ulike formål på Lofot-øya. - Når vi bor på en omflødd holme må vi alle bidra der vi kan. At vi over strømregningen kan være en viktig støttespiller i realiseringen av ny idrettshall, synes vi er stas.

Sånne ordninger blir det trivsel og god stemning av, avslutter Mathisen.

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...