Hva er grunnen til at Billefjord IL har fått suksess med Kraft til idretten?

Hva er grunnen til at Billefjord IL har fått suksess med Kraft til idretten?

Kraft til idretten er et relativt ungt konsept som skaper stabile og langvarige inntekter til idretten i Norge. Våre lokale kunder i Lofoten, Vesterålen og Narvikregionen var tidlig ute og har allerede skaffet seg årlige inntekter på over 100.000 kr. Hva er da grunnen til at snart 100 personer i Finnmark velger å kjøpe Idrettsstrøm med støtte til Bilefjord Idrettslag?

Postet 18.10.2017
Vi tror grunnen er en gryende kjærlighet til det lokale idrettslaget og et helt unikt konkurranseinstinkt. Billefjord IL skjønte tidlig at Kraft til idretten var unikt ved at det kombinerte strøm, som alle må ha, og en støtte til idretten. Det var bare å mobilisere, og det ble gjort til de grader!

I forbindelse med idrettsrammekonkurransen som ble avholdt tidligere i høst klarte Billefjord IL å benytte alle kreative kanaler for å få støtte til en avstemning hvor målet var flest mulige stemmer og 12.000 kr til det nye klubbhuset. Det ble et tett løp med Leknes Skiklubb i Lofoten, men seieren gikk til slutt til Finnmark.

Vi gratulerer med en fantastisk innsats, 12.000 kr og vi gleder oss til å dele ut deres velfortjente Idrettsstøtte når året er omme!

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...