IL Leik satser for fullt på Kraft til idretten

IL Leik satser for fullt på Kraft til idretten

IL Leik er et godt eksempel på hvor mye et idrettslag kan greie å få til i form av aktivitet og flotte anlegg. Nå skaffer de seg forutsigbare inntekter til drift og vedlikehold av klubbens anlegg gjennom Kraft til idretten.

Postet 31.08.2016
Det er et privilegium for oss i Kraft til idretten å få treffe grasrota rundt om i idretts-Norge. Om vi er i by eller bygd, så ser vi at idretten og idrettslagene har stor betydning for innbyggerne. Rett før påske var vi så heldig å få komme på besøk til Hølonda og Idrettslaget Leik, som for øvrig er moderklubben til skilegenden Oddvar Brå.

IL Leik er et klassisk eksempel på hva et idrettslag kan få til både i form av anlegg og aktivitet – og ikke minst, den store oppslutningen klubben har blant beboerne i Hølonda. Med sine 1000 innbyggere har bygda og idrettslaget kunstgressbane, gressbane, utendørs ishockeybane, to lysløyper, hoppbakke og en mindre idrettshall. Det er stor aktivitet i klubben med både ski, fotball, ishockey, håndball og orientering.

Det er dyrt å drifte alle anleggene og IL Leik er nå i gang for fullt med Kraft til idretten for å skaffe seg forutsigbare inntekter til drift og vedlikehold av klubbens anlegg.

Vi ønsker dem lykke til med konseptet!På bildet: Hovedambassadør for Kraft til idretten, Tom Stiansen, sammen med unge spillere i Leik Hockey.