Kenneth skulle være Tiger-trener i to måneder. Nå har han holdt på i ti år.

Kenneth skulle være Tiger-trener i to måneder. Nå har han holdt på i ti år.

Humana ga 25.000 idrettsstrøm-kroner til Harstad Tigers. Dermed blir det mer trening og mindre sponsorjakt for treneren.

Postet 07.02.2019
Kenneth Mågø har helt siden oppstarten av Harstad Tigers for ti år siden trent laget. Og jagd fra bedrift til bedrift for å finansiere reisen til Landsturneringa. Årets høydepunkt for Tigers arrangeres på Stjørdal. Dette er landets største og mest omfangsrike arrangementet for tilrettelagt fotball (fotball for mennesker med funksjonsnedsettelse) og håndball for utviklingshemmede med ca. 1500 deltakere.
 
- Dit har vi kommet oss hvert år. Bedriftene i Harstad er utrolig flinke til å støtte laget. Men med dette bidraget i bunn blir jobben mye enklere, sier Mågø.
 
For i tillegg til de ordinære sponsormidlene ruller det i år også inn drøyt 24.000,-  kroner med avsender Humana. De har valgt å sende rundt halvparten av sin idrettsstrøm til tigrene fra Harstad.
 
Mågø forteller om ti fantastiske år med gjengen i Harstad Tigers.
 
- Det er en utrolig fin gjeng. Høydepunktet er at vi reiser til Landsturneringa i Bærum.. Ellers reiser vi også en del rundt på lokale turneringer. Planen var at jeg skulle hjelpe til i to måneder. Nå har jeg vært med i ti år, sier Mågø.
 
Blant de mest trofaste spillerne på laget er Aleksander Isaksen. Han har vært med siden starten i 2009.
 
- Det er ukens høydepunkt å dra på trening med gjengen. Å være med kompiser. Det er godt humør og det er samhold, forteller Aleksander.
 
Han setter stor pris på trener Kenneth Mågø. Og med ti strake år som sjef sammenligner fotball-gale Aleksander han med de virkelige legendene.
 
- Ti år. Det er jo Nils Arne Eggen- og Alex Ferguson-nivå, slår Aleksander fast.
 
 
I tråd med visjonen
 
Alle har rett til et godt liv, er omsorgs-selskapet Humanas visjon. Med Idrettsstrøm bidrar de ytterligere.
 
Selskapet tilbyr tjenester innen helse og omsorgstjenester, barnevern og brukerstyrt personlig assistanse (BPA) over hele Norden. I Norge har selskapet rundt 1200 ansatte. Strømmen kjøper de hos Polar Kraft. De har selvsagt valgt Idrettsstrøm.
 
Elisabeth Mortensen er direktør for helse og omsorgstjenesten i den norske delen av selskapet. Hun har kontor i Harstad og har i år valgt å la tigerne i Harstad IL få rundt halvparten av kronene.
 
- En gjeng vi kjenner veldig godt til! Det blir alltid en god klem og en fotball-diskusjon når vi møtes i byen, forteller Mortensen.
 
Tidligere var det meste av Humanas virksomhet organisert under selskapet KOA (Kvæfjord Opplevelse og Avlastning). Men for to år siden ble de kjøpt opp av svenske Humana.

- Vi har tidligere gitt penger til Narvik Ishockeyklubb. De får fortsatt en del. Men nå ønsker vi å styre pengene mot prosjekter som Harstad Tigers. Det fordi dette passer så godt i vår profil. Dette er jo virkelig med på å sikre at alle får muligheten til et godt liv, sier Mortensen.
 
Hun mener at Idrettsstrøm er en fantastisk måte å bidra på.
 
- Dette er med på å sørge for at vi kan gi ytterligere tilbake til samfunnet vårt. Jeg anbefaler bedrifter å bruke Idrettsstrøm. Det kan utgjøre en stor forskjell for ditt lokale idrettslag, sier hun.

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...