Korona-hjelp fra Polar Kraft til idrettslagene

Korona-hjelp fra Polar Kraft til idrettslagene

I år er det spesielle tider i norsk idrett og mange klubber sliter med likviditeten. Derfor velger vi å utbetale nå i juni.

Postet 29.05.2020

Vi betaler ut 1,2 millioner allerede i juni

Siden oppstarten i 2013 har konseptet Kraft til Idretten generert nesten ni millioner kroner til norsk idrett.

Se liste over ekstraordinær utbetaling i juni.

Velger du Idrettsstrøm går en liten del av strømregningen i idrettsstøtte rett til ditt idrettslag. Selve strømavtalen er i tillegg særdeles god. For klubbene som har vært flinkest til å rekruttere blant sine medlemmer og venner betyr det et sekssifret støttebeløp årlig. Normalt utbetalt i februar påfølgende år.

Mange klubber sliter

I år er det spesielle tider i norsk idrett og mange klubber sliter med likviditeten. Derfor velger vi å utbetale Kraft til Idretten-midlene fra januar og ut mai allerede i midten av juni.

- For alle klubbene som har over 1.000 kroner totalt opptjent i idrettsstøtte, betaler vi ut penger. For flere klubber vil det dreie seg om over 50 000 kroner. For mange idrettslag handler det om å overleve. For mange barn og unge er idretten et utrolig viktig holdepunkt i livet. Derfor velger vi å betale ut pengene nå – fordi det er nå behovet er størst, sier konseptansvarlig Morten Stormo i Polar Kraft

Han har selv tett kontakt med klubbene i Kraft til Idretten-konseptet. Og han får stadig tilbakemeldinger fra fortvilte idrettsledere som har tapt store inntekter for drift.

- Konseptet Kraft til Idretten lever av idrettsklubber som fungerer. Vi er derfor 100 prosent på lag med idretten og vi vet at dette er et tiltak som kan hjelpe mange, sier han.

Han minner også om at alle idrettslag i Norge har muligheten til å selge inn Kraft til Idretten-konseptet til sine medlemmer og støttespillere.

- En gjennomsnittlig husstand vil både få en bedre strømavtale og støtte klubben sin med ca 250 kroner i året. De største bedriftene som er med, ender opp med opp mot 50.000 kroner årlig i bidrag. Dette er en god tid for å rekruttere nye bedrifter som vil bidra til gode lokalsamfunn, uten at de trenger å hente fra pressede sponsorbudsjett, sier Stormo.

Han benytter anledningen til å takke alle som kjøper Idrettsstrøm.

- Det er en evig kamp å drifte frivillige lag og foreninger. Bedrifter og idrettsvenner som velger Idrettsstrøm skal vite at det er et tiltak som klubbene setter ekstra stor pris på for øyeblikket. Vi i Polar Kraft jobber hele tiden med å holde prisen dere betaler konkurransedyktig og vel så det, avslutter han.

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...