Nå får idrettslag i Norge utbetalt idrettsstøtten

Nå får idrettslag i Norge utbetalt idrettsstøtten

Totalt utbetales det gjennom Kraft til Idretten-konseptet 2.780.202,- til idrettslag i Norge. Dette er 200.000,- over rekorden fra 2019.

Postet 22.02.2022

Se liste over hva klubbene får utbetalt

 

Antall nye Idrettsstrøm-kunder har økt mye den siste tiden og vi kan anta at også 2022 blir et rekordår.  I tillegg har Polar Kraft-kundene generelt blitt flinkere til å bruke mindre strøm. Noe vi selvsagt synes er veldig positivt, sier Morten Stormo.

Han er litt ekstra stolt over nummer to på lista. 

- Aktiv Mot Kreft er organisert som et idrettslag og er dermed støtteberettiget. De var bare 2.000 kroner unna Værøy IL. 158.000,- til kreftsaken er noe vi er umåtelig stolt over, sier han.

Administrasjonssjef Karin Hjelle Dalbak forteller at pengene kommer svært godt med.

- For vår del er dette med på å finansiere både utdannelsen av Aktiv mot Kreft-instruktører og Pusterommet på en rekke av landets sykehus. Så langt har vi utdannet 650 instruktører rundt på landets treningssentre. Og vi har etablert 12 Pusterom rundt på norske sykehus. Dette er treningsrom, spesialtilpasset de som er i opptrening etter kreftsykdom. Vi har nå også kommet langt med flere planer, sier Hjelle Dalbak.

Etter fusjonen mellom Polar Kraft og Hålogaland Kraft er Harstad et skikkelig vekstområde.

- Vi ser egentlig en økning over hele linja, men det er artig å se at Harstad-regionen begynner å høste av konseptet. Det er også en stor oppside, for idrettslag som ønsker å utnytte seg av at en høy andel av både bedrifter og privatpersoner allerede har sin strømavtale hos Polar Kraft, sier han.