Ønsker ditt idrettslag støtte fra Kraft til idretten?

Ønsker ditt idrettslag støtte fra Kraft til idretten?

To års pilotdrift har gitt Kraft til idretten verdifull erfaring med hvordan oppnå suksess med konseptet gjennom «å spare via strømregningen».

Postet 12.06.2015

Stadig flere idrettslag ser at Kraft til idretten ikke bare har et stort potensiale på inntektssiden, men at konseptet også er en smart og enkel måte å få medlemmene til å bidra. Bonusen er at 85 prosent av alle som blir med på dugnaden får billigere strøm, samtidig som idretten får tiltrengt støtte. Våre statistikker viser at besparelsen i snitt er over 2 000 kr pr. år.

To års pilotdrift har gitt Kraft til idretten verdifull erfaring med hvordan oppnå suksess med konseptet gjennom «å spare via strømregningen».

Kraft til idretten-teamet var nylig tre dager i møter med idrettslag i og omkring Oslogryta for å informere om hvordan konseptet kan bidra til gode og forutsigbare inntekter til klubbene. KTI-teamet brukte dagene godt og møtte bl.a. klubbene Jardar, Holmen IF, Kjelsås IL, Heming, Bundefjorden Seilforening, Skedsmo FK og Strømmen IF. Klubbene er svært forskjellige, men har én ting til felles. De jobber meget målbevisst og har stor tro på at Kraft til idretten vil bidra med tiltrengt økonomisk støtte til sitt idrettslag. Vi vil nå intensivere oppfølgingen mot disse og andre idrettslag, samtidig som vi jobber for å oppnå flere suksesshistorier i Oslo-området. Det er slike historier som viser hvor smart konseptet er!

Det er ikke ofte næringslivet står med «sekken full av penger» og inviterer til et genialt samarbeid som skaper synergi mellom idrett og næringsliv. Vi ønsker nå kontakt med flere idrettslag i Norge for årlig å kunne bidra med betydelige midler, i bytte mot et begrenset stykke arbeid!

Ønsker ditt idrettslag besøk av KTI-teamet for mer informasjon, ring hovedambassadør i Kraft til idretten, Tom Stiansen, på 924 49 700, eller send en epost til tom.stiansen@krafttilidretten.no

 

På gjenhør!

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...