Porsanger fikk årets første idrettsstrømkunde

Porsanger fikk årets første idrettsstrømkunde

Billefjord Idrettslag i Porsanger kommune i Finnmark har gjennom hele fjoråret jevnlig skaffet nye støttespillere til klubben, som har kjøpt idrettsstrøm fra Kraftinor. Derfor var det ikke noen stor overraskelse at den første nye strømkunden i 2018 kommer fra Porsanger.

Postet 10.01.2018
Den 1 januar slo Kraftinor og SKS kraftsalg seg sammen til Polar kraft, og kunde nummer én i det nye selskapet ble Peter Henriksen fra Indre Billefjord. Peter ble noen dager etter nyttår overrakt blomster fra Polar kraft av Ørjan Langsholt i Billefjord Idrettslag.

Både Ørjan og Peter er tilknyttet idrettsmiljøet i Porsanger, og forteller at siden det fra 1. januar 2018 ble innført gjennomfakturering mellom Luostejok Kraftlag og Polar kraft vil nok mange flere privatpersoner og bedrifter i kommunen gjøre som dem selv, nemlig velge Idrettsstrøm fra Polar Kraft.

-Strømavtalen er god, og mange ønsker å støtte sitt lokale idrettslag gjennom en gunstig strømavtale, men har tidligere ikke ønsket å motta en faktura fra netteier og en faktura fra kraftleverandør forteller Ørjan. Men, den gode nyheten er at man slipper å forholde seg til to fakturaer fra 1. januar i Luostejok sitt nettområde, og om kort tid vil gjennomfakturering være på plass i nettområdet til Repvåg Kraftlag.

Billefjord Idrettslag mottok i 2017 ca. 23 000 kroner gjennom konseptet.
Ønsker du å støtte ditt idrettslag samtidig som du sparer penger på din strømregning, bestill her: