Strømpenger støpt ned i skiløypa

Strømpenger støpt ned i skiløypa

De årlige og forutsigbare utbetalingene fra Kraft til Idretten (KTI), har vært viktige byggeklosser i realiseringen av en flunkende ny rulleskiløype i Lofoten. De mange bidragene fra folk og bedrifters strømregning er formelig støpt ned i den nye asfalttraseen som slynger seg mellom lynghaugene utenfor Leknes.

Postet 17.08.2018
- Et fantastisk konsept som vi fremsnakker så ofte vi kan, sier leder i Leknes Skiklubb, Inge Harald Olsen om KTI fra Polarkraft.

Nylig kunne han invitere klubbens medlemmer så vel som resten av Lofotens befolkning ut på trening i deres nye rulleskiløype.

- Nå er det heldigvis slutt på tiden hvor vi måtte ta ungene våre ut på smale trafikkerte veier for å trene rulleski. I fantastisk Lofotnatur kan vi nå boltre oss i vår nye 1,7 kilometer lange løype, hvor det småkuperte terrenget og den ferske asfalten gjør treningsrundene til en drøm, reklamerer klubblederen.

Han er en typisk ildsjel og vet hva som kreves av dugnadstimer for å drive en klubb. Derfor omfavner han alle konsepter som kan skaffe sårt tiltrengte midler til klubben han er så glad i.

I 2018 vil skiklubben han leder motta i overkant av 100.000 kroner fra støttespillere med Idrettsstrøm i kontaktene, noe som imponerer ledelsen hos KTI.

- Entusiasmen og viljen fra klubbledelsen har helt klart vært en suksessfaktor som har smittet over på klubbens mange medlemmer og nære partnere. Med 350 ulike bedrifter og privatpersoner som hvert år gir sitt bidrag over strømregningen, er Leknes skiklubb den aktøren i våre systemer med desidert flest støttespillere, forteller en imponert Morten Stormo hos Polarkraft. Han gratulerer den flotte foregangsklubben med innsatsen, og ikke minst en flunkende ny skiløype på fantastiske Vestvågøy. 

En gratulasjon Inge Harald Olsen mottar på vegne av hele lokalsamfunnet.

- Målet med alt vi gjør er å skape treningsglede, bolyst og entusiasme. Den nye skiløypa er et glimrende eksempel på nettopp dette, og vil garantert bidra til at flere finner veien hit ut sommer som vinter, avslutter han.

Leder i Leknes Skiklubb, Inge Harald Olsen