Til alle idrettsstrømkunder: TUSEN TAKK!

Til alle idrettsstrømkunder: TUSEN TAKK!

Akkurat nå er den beste tiden på året: Utbetalingen av idrettsstøtten!

Postet 16.02.2018
Det er alltid en glede å kunne sende ut pengene til idrettslagene, sier Morten Stormo i Polar Kraft. Alle lag med over 1000 kroner i idrettsstøtte får pengene rett inn i klubbkassa, og dette er alltid kjærkomne midler. Det er særdeles hyggelig å sende penger til idrettslag som gjør en god jobb i lokalsamfunnet, ved å tilby breddeidrett til både voksne, barn og unge.

Konseptet Kraft til idretten fra Polar Kraft gir billig strøm til kundene og penger til idrettslagene. For hver kWh kunden bruker går 1 øre i Idrettsstøtte til klubben de velger – og dette gjelder både privatkunder og bedriftskunder. Vinn-vinn for idrettslaget og for kunden! I

2017 genererte idrettsstrøm til sammen nesten 1,5 millioner kroner til 115 idrettslag over hele landet. Værøy Idrettslag er et av lagene som har lagt inn litt ekstra innsats i 2017 for å få mest mulig i idrettsstøtte, og mottar i februar 24 993 kroner rett i klubbkassa, bare 9 måneder etter at de startet arbeidet med Kraft til idretten.

- Vi har en drøm og store planer om å få bygd en ny idrettshall lik den Blest idrettslag har fått bygd på Bøstad. Dette sier en entusiastisk Tor Fagertun som er leder for det lille idrettslaget på Værøy, øya som med sine rundt 750 innbyggere ligger nest ytterst av Lofotøyene.

- Tenk om våre barn og unge kunne boltret seg innendørs med lek og idrett i stedet for i sydvestpeising og regn, sier Tor. Bygging av hall håper og tror vi blir en realitet i løpet av kort tid.

Med godt over hundre støttespillere som har idrettsstrøm og som dermed bidrar med penger til idrettslaget i overskuelig fremtid, slipper kanskje klubben å låne penger til hallprosjektet.

Bare siden juni 2017 har ildsjelene og styret i idrettslaget jobbet systematisk i grupper for å få venner, og venners venner til å tegne Idrettsstrøm og det har virkelig gitt resultater. I tillegg har daglig leder Arne Mathisen på øyas største bedrift Lofoten Viking, som er en del av Nergård-konsernet skaffet mange støttespillere både på Værøy og utenfor Lofoten. Både Lofoten Viking og omtrent samtlige bedrifter på øya kjøper nå Idrettsstrøm slik at de er med på å bidra til at drømmen om en storstue for Værøyfolket skal gå i oppfyllelse!

- Det fine med idrettsstøtten er at dette er varige inntekter, som vil komme hvert år, sier Frank Sundermeier i Polar Kraft. Veldig få idrettsstrøm-kunder bytter til en annen strømavtale nettopp fordi de fortsatt ønsker å støtte idretten. I forhold til andre sponsorer som idrettslaget må ta omkamp med hvert år er dette en forutsigbar inntekt som man kan høste fruktene av i lang tid.

De lagene som i år får utbetalt de høyeste summene er:
Svolvær Idrettslag som får 105 505 kr
Narvik Ishockeyklubb som får 116 665 kr
Kabelvåg Idrettslag som får 163 783 kr

- Det er bare å gratulere! Grunnen til at disse idrettslagene faktisk mottar over 100 000 hver er at de har gjort en fantastisk jobb med å få nye støttespillere. Dette er et resultat av flere år med rekruttering av støttespillere som medlemmer, foreldre, besteforeldre og bedrifter som støtter idrettslaget igjennom strømregningen, og dette er en sum som bare stiger for hvert år, sier markedssjef Frank Sundermeier i Polar Kraft. 

Kraft til idretten har et godt program for idrettslag vil legge ned en innsats og virkelig gi idrettsstøtte en sjanse. Som hjelp på veien får idrettslaget både:
  • Tilpassede brosjyrer 
  • Annonsering på sosiale medier 
  • Egen landingsside 
  • Egen sms-kode for bestilling 

Disse tilbudene gjelder alle idrettslag som ønsker å satse på idrettsstrøm. Det er bare å ta kontakt så hjelper vi dere i gang med informasjon og de første stegene til å bli et idrettslag med suksess igjennom Kraft til idretten.

Kontaktperson for idrettslag er Morten Stormo morten.stormo@polarkraft.no