Vinn EM-drakt: Her er Hannes favoritter

Vinn EM-drakt: Her er Hannes favoritter

Polar Krafts egen EM-ekspert hjelper deg med å tippe vinneren.

Postet 14.06.2021

Medkila-kaptein Hanne Larsen har både spilt EM og mistet EM.

Narvik-jenta står bokført med totalt 21 landskamper – inkludert en EM-opptreden mot Frankrike i 2019.

Da var hun i utgangspunktet reservekeeper, men fikk sjansen i gruppespillets sist kamp. Det ble uavgjort 3-3 mot Frankrike, som senere vant hele mesterskapet.

- En kul opplevelse. Det er også artig å se at flere av jentene jeg spilte med da, nå er inne på A-landslaget og storspiller i Toppserien, forteller hun.

I fjor var hun kvalifisert igjen – denne gangen med både full pott på spilletid og null baklengs i kvaliken. Men så kom korona – og mesterskapet ble avlyst.

- Veldig kjipt. Jeg tror vi hadde et lag som virkelig kunne gjort det bra. Men det er lite å gjøre med pandemien, sier hun.

Men hvem tror du vinner? Legg igjen svaret på Polar Krafts Facebook-side. Velger du rett vinner, får du en valgfri EM-drakt.

Polar Kraft-konkurransen handler om å tippe rett vinner. Vi utfordret Hanne på favoritt, outsider – og hvilket land man bør styre unna.

Favoritt:

Frankrike! Det er vel laget alle har satt opp som favoritter. De er sterke defensivt, med både et godt forsvar og Ngolo Kante på midten. Fremover har de en haug med gode enkeltspillere.

Outsider:

Jeg har skikkelig trua på Portugal i år. Cristiano Ronaldo holder fortsatt koken, Bruno Fernandes kommer med en god sesong bak seg i Manchester United, og de har en rekke unge talenter. Jeg blir ikke overrasket om Portugal vinner – slik de gjorde i 2016.

Styr unna:

Jeg er jo fra en fotball-familie, som alltid har fulgt med på mesterskapene. Og da har særlig pappa vært opptatt av England. Men selv om de har et veldig godt lag også i år, er det rett og slett et eller annet som gjør at de ikke klarer å vinne slike mesterskap.

 

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...